Gitározzunk telefonon!

Címkék: gitár iphone gitáreffekt

2010.05.09. 18:51

    Mindeddig nem kényeztették el a gitárosokat a telefongyártók, illetve a telefonokra alkalmazásokat fejlesztő társaságok. Volt néhány egyszerűbb hangoló, illetve gyakorló program Javára, aztán slussz. Most viszont az IK Multimédia kihozott egy kis kütyüt, amit egy iPhone-hoz kapcsolva gitáreffektként tudunk használni.
Az Amplitube az IK Multimedia ismert programja, ezt alakították most úgy át, hogy a kezelőfelület az iPhone lett. Az elektronikát tartalmazó picike dobozba be lehet csatlakoztatni a gitárt, a másik oldalra pedig fejhallgatót lehet dugni, vagy ki lehet vinni a jelet egy erősítőhöz. Kicsisége miatt biztosan szeretni fogják a sokat utazó zenészek, hiszen minimális helyfoglalásával tényleg bárhova be lehet suvasztani. Nagyon sok effektet és modellt tudunk előcsalogatni az iRig-ből. A részletes infók a gyártó oldalán találhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr821986524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pixlala 2010.05.10. 22:21:01

Ezek a telik már tudnak "trikorder" funkciókt is? (lásd.: StarTrek) Amúgy fantasztikus, ... pár év és benne lesz egy teljes értékü multi effect egy ilyen kütyübe. K.ben én már számítottam erre.

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.05.11. 00:03:36

@pixlala:
Szóval nem is tudom. Jópofa, meg minden, de ezeken a touchscreeneken csuszkamuszkálva állítgatni a dolgokat: nekem fura. Szintiken teljesen jónak tartom az érintőképernyőt, meg telefonon is elfogadom, de gitáreffekt kontrollerként... fene tudja.
Erre a konkrét feladatra persze biztosan elég, mert beállítok rajta egy soundot, aztán tépem a gitárt. De kíváncsi vagyok, hogy a kisvasúthoz szokott gitárosoknak mennyire jön majd be.
süti beállítások módosítása