Midibutik

Címkék: diy midi barkácsolás

2010.05.25. 23:57

    A múltkor belinkeltem egy midis barkácsoláshoz ajánlható oldalt, és ez beleillik abba a koncepciómba, hogy a blogban meg fogom említeni mindazokat a fontos forrásokat, amelyekre a zenei cuccokat házilag előállítók, javítók, modifikálók támaszkodhatnak. Most egy bolgár cégre hívom fel a figyelmet, ahol nagyon sokféle ketyere szerezhető be egyedi fejlesztésekhez és utólagos beépítésekhez.

   A MIDI Gadgets Boutique árai nem a legalacsonyabbak, de ha speciális berendezésekre van szükségünk, még mindig olcsóbbak, mintha saját magunk terveznénk és gyártanánk le őket. Sokféle orgona kiegészítő is van náluk, és többek között harmónikába szerelhető midisítő kitekkel is foglalkoznak. Készítenek midivel vezérelhető léptetőmotorokhoz is paneleket, és még sok érdekes dolgot. Az oldal angol nyelvű, és eléggé informatív.

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr912031820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása