Csuka Attila, (aki egyébként bagodi), a fejébe vette, hogy bekerül a Guiness rekordok könyvébe. Mégpedig azzal, hogy a lehető leghosszabb ideig nyomatja lemezlovasként a zenét. A dolog nem annyira könnyű, mint amilyennek első hallásra tűnik, ugyanis kialalakultak már és elég kemények ennek a versenyszámnak a szabályai. A világrekordot jelenleg a skót DJ Alan D tartja, kemény 124 óra folytondizsivel, ezt a csúcsot igyekszik Attila megdönteni. Korábban volt már egy kísérlete, akkor 93 óráig jutott el, ami ugye nem rossz elsőre :)
    Ma, amikor bent jártam Egerszegen, megnéztem, milyen is egy ilyen non-stop versenydiszkó.

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr322196716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Endoril · http://musicisforrichpeople.blogspot.com/ 2010.08.03. 20:25:13

Na ez nem semmi, elismerésem Attilának, már csak azért is, hogy belevágott. Aztán remélem össze is jön neki, írd meg azt is mindenképp :)

pixlala 2010.08.03. 22:10:47

Ennyi ideig ébren lenni nem kis kihívás! Akárhogy is számoljuk, ez több mint 5 nap. Blrülrrrrrr...

Én fizikai, pontosabban állóképességi teljesítménynek tekintem.

stro-B · http://www.stro-b.com 2010.08.04. 13:06:55

Erről írtak valahol vagy valami?!? Vagy csak én vagyok ennyire vaksi? Ez egy tök jó dolog, valahogy semmi média visszhangot vagyis inkább előhangot nem láttam erről :/
Hajrá, szurkolok neki!

stro-B · http://www.stro-b.com 2010.08.04. 14:06:34

Hát, megvannak a hátrányai annak, ha nem olvas az ember zh-t :)
süti beállítások módosítása