Moog sapka

Címkék: moog sapka oszcillátor voyager

2011.03.22. 15:58

    Hajdanán gyakran dicsekedtem azzal, hogy egyik vagy másik szinti kapcsolási rajza benne van a fejemben, vagyis fejből le tudnék skiccelni egy adott részt belőle. A Moog megkönnyíti a kapcsolási rajz fejben, helyesebben fejen tartását. Lehet vásárolni olyan sapkát, ami felül a Moog Voyager oszcillátorának kapcsolási rajzát ábrázolja. Nézzünk néhány gyakorlati szempontot, ami indokolhatja egy ilyen sapka sürgős beszerzését!

 

 

  • Nem kell mindenhova magunkkal vinni a kinyomtatott kapcsolási rajzot, sem a PDF-et tartalmazó pendriveot.
  • Zenész létünkre tiszteletet kelthetünk egy ortodox villamosmérnök hallgatókból álló társaságban.
  • Ha mozgólépcsőn lehajtott fejjel haladunk egy ilyenben felfelé, akkor minden lefelé tartó utas érezheti, hogy közeledik a világvége.
  • Felkelthetjük a Moog iránt rajongó lányok érdeklődését. Pláne, ha felülről szemlélik sapkánkat.
  • Megzavarhatjuk a fejünk felett cikázó verebek és galambok navigációját.
  • Nyugodtan feldobhatjuk a Gitármánia tábor ebédlőjében a fogasra, nem fogják ellopni. (Nem garantált tipp!)
  • Amikor fejet hajtunk valaki előtt ebben a satyakban, az egyfajta fennhéjázó alázatot közvetít :) Már persze, ha olyan előtt hajbókolunk, aki vágja, miről van szó...

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr662762372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampokez 2011.03.29. 22:04:17

MidiTom, te tudsz szerezni ilyen sapkát? mert szeretnék ilyen satyekban világvégét hirdetni..:) ha nem is azt,de büszkén viselném
süti beállítások módosítása