The Boxer

Címkék: simon and garfunkel teremin

2011.06.11. 23:57

    A következő felvétel azért (is) érdekes, mert ezt az ezeréves nótát Simon és Garfunkel 2009 októberében a Madison Square Garden-ben tartott koncerten játszották, és hallható benne theremin is. A kísérőmuzsikusok is nagyon korrektek ám! Sajnos nem sikerült megfejtenem a kísérő zenekar tagjait.
    Nemrég azon gondolkoztam, hogy mik is lehetnek azok a dolgok, amik nekem a mai popzenéből alapvetően hiányoznak. Az egyik például a több szólamú ének meg a nagyon kifrankózott vokálok. Régebbi magyar számokban is találunk zseniális vokálokat. Ma esetleg egyik-másik "fiúzenekar" produkál ilyesmiket, de nem vagyok 100%-ban biztos, hogy a színpadon bemutatott tornamutatványaik közepette ők énekelnek-e mindig?
    Na mindegy, éljenek a szépen kidolgozott vokálok! :)  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr722976466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása