Az elmúlt időszakban nem nagyon publikáltam itt, mert az egy nap alatt rendelkezésre álló 48 óra kevés volt. Szóval igencsak elfoglaltak vagyunk, aminek több oka is van.

    Az egyik nagyon lényeges ok, hogy péntektől vasárnapig (2012. április 27-29.) Nagykanizsán leszünk, a II. Országos Elektroakusztikus-zenei Verseny lebonyolítását igyekszünk segíteni. Maga a verseny is nagyon érdekes program, mindenki figyelmébe jó szívvel ajánlom ajánlom. Mi a mellette futó kiállításokat és bemutatókat szervezzük. Az előkészületek elég sok energiát igényeltek tőlünk, de bízunk abban, hogy meglesz az eredménye, és akik eljönnek, kedvükre dúskálhatnak majd a legújabb hangszerekben. Merthogy nagyon sok szinti és digitális zongora lesz a kiállításunkon a Roland, a Korg és a Casio választékából. Lesz Kronos, PA3X, Jupiter-80 V2, Gaia, a még "forró" Casio WX P1, és még számtalan csemege. A billentyűsökön kívül a dobosoknak és a gitárosoknak is tartogatunk érdekességeket. Pénteken és szombaton este a versenyprogramot követően igen kiváló zenészek tartanak majd hangszerbemutatókat. De nem nagyon akarok elmélyedni a program ismertetésében, hiszen a részletes infók már fent vannak az oldalunkon. A Facebookon is csináltunk ehhez egy eseményt, tessék nyugodtan csatlakozni,aztán eljönni! Mindenkit szeretettel várunk, a programok megtekintése ingyenes
     Ez a hétvége a billentyűsök örömünnepe lesz Nagykanizsán!

     Kedvcsinálónak pedig egy nagyon friss video. A KORG PA3X-hez is kiadta a gyorstalpaló tanfolyamnak és promóciónak egyaránt használható video manualt:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr684473277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása