Gelencsér Tamást  (G.T.) a hajdanán  általunk szervezett VillanyWeekenden  ismertem meg. Akkor Integral=303 nevű formációjával vett részt, és akkor volt lehetőségem arra, hogy élőben is megnézzem, meghallgassam, érdekes zenei elképzéleseinek színpadi megvalósítását. A képen látható füst  egyébként nem a számítógépéből gomolyog, mert voltak ott mindenféle vizuális effektusok, így füstgép is. Sőt, mire szegény Szkok Pistiék sorra kerültek, arra már az egyik hangfal is félig füstbe ment. Pedig nagyon visszafogott hangerővel muzsikáltak a csapatok :)

    A nyolc évvel ezelőtti egerszegi fellépés most arról jutott eszembe, hogy egy erős hét múlva Bélapátfalván lesz egy Wonderland Fest nevű eksön. Kedvcsinálónak született egy klip, melyet G.T. a SpaceSheep nevű csapatával követett el. Nekem nagyon bejön ez a kis cucc, javaslom nektek is, hogy nézzétek meg ti is:

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr682137332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stro-B · http://www.stro-b.com 2010.07.11. 16:06:19

Hehe, erre készül a remixem is...talán elkészül :S

G.t. (80 Strange Robots) · https://www.facebook.com/80StrangeRobots 2010.07.13. 00:53:06

Miditom: köszi a promóciót! :)
stro-B: már tűkön ülünk! :)

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.08.10. 22:16:09

Van itt egy videó a Spacesheep említett fellépéséről:

www.youtube.com/watch?v=AI7cF0VebB4

Nem lehetett rossz buli :)
süti beállítások módosítása