Mire jó a tömörített zene?

Címkék: mp3

2010.11.27. 10:35

    A fenti kérdésre a korábbiakban már többször firtattuk a választ a blog keretein belül, például ebben a bejegyzésben. Egy svéd üzletember és feltaláló úgy döntött, hogy a - használat után - vécén lehúzható MP3 playert épít, ezzel némileg ítéletet is formált a kérdésben :)
     Fredrik Hjelmqvist és a lenyelhető zenelejátszó igaz történetét a Yahoo News csatornán olvashatjátok.
 

     Azért persze ne húzzuk le a tömörített zenéket a klotyón, de most már legalább a lehetőség adott rá:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr632476359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BonFire 2010.11.27. 17:14:16

Úgy szól, mint egy erősítőre kapcsolt sztetoszkóp? Hm. Talán sztetoszkópon keresztül hallgatták? Rádióhullámon gyönyörűen ki lehet küldeni erősítőre, ha valakinek az lenne az igénye, azért abba a nem kicsi kapszulába még egy rádióadó is belefért volna.

Csak azt nem értem, mit akart ezzel demonstrálni? Hogy olyan kicsi zenelejátszó készüléket tudunk gyártani, amit le lehet nyelni? Ez eddig sem volt kétséges. Ennek nagyon óvodás színezete van: a japánok szoktak ilyesmivel hülyéskedni.

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.11.27. 23:56:16

@BonFire:
"a japánok szoktak ilyesmivel hülyéskedni."

Hümmm. Tényleg, minden hasonló idióta dolgot ők szoktak kitalálni. A hír valószínűleg az volt a hírben, hogy most ezt nem japánok alkották meg :)
süti beállítások módosítása