Ufót minden háztartásba!

2010.05.07. 15:49

    Minek nevezzelek? Rádió? CD-játszó? MP3 player? iPod dokkoló? Mini hifi? Szerintem legyen inkább UFO! A lényeg az, hogy kedvenc zenéinket mindenféle forrásból le tudjuk játszani. A TEAC legújabb készüléke, az SR100i eléggé extrém formatervet kapott. Egy hasonló stílusban berendezett lakásban nagyon cool lehet. A hangminőségéről még nem tudunk mit mondani, mert még nem volt a kezünk (és fülünk) ügyében, de ami késik, az nem múlik. A klingon űrhajónak álcázott készülék hangszórókat is tartalmaz. Hasonló dizájnt alkalmaztak a távvezérlőnél is, ami egyébként iPod funkciókat is tud. A szerkezetről részletes infókat a gyártó oldalán lehet találni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr651981948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pixlala 2010.05.10. 21:55:07

Klingon ragadozómadár?!? ... Ennyi műanyag nem szólhat jól, persze ez mindig szubjektív. Mára az MP3 is high-end lett. Szóval, vakon rábökve, jóóó!!! Csak aztán hang helyett nehogy fotontorpedókat szórjon szanaszét, mert akkor jajjj! Ákárom mondáni: Jáááj...
süti beállítások módosítása