Sokat sejtetés

Címkék: roland

2011.04.05. 13:02

   A Roland még semmit nem árul el Jupiter-80 ügyben de a teaser sokat sejtet. Holnap már okosabbak leszünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr602801565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

djuice 2011.04.05. 17:38:46

Épp most fejtettem ki a midi.blog.hu-n hogy egyesek rögtön fanyalognak, bármi új felbukkan a piacon (konkrétan hogy akkor mért nem valódi analóg már ez a Roland), de azért az ilyen reklám szagú sokat sejtés mögött is lapulhatnak sunyi csalfaságok, volt már rá példa.

Szerintem a legjobb mindig az arany középúton haladni: egészséges fentartással, de az új iránti lelkes érdeklődéssel, a többi meg kiderül...

Prophecy · http://www.grapeski.com/ 2011.04.05. 19:34:14

Kivancsi vagyok mivel fognak kirukkolni...

En nem az analog vagy nem analogsaga miatt fanyalgok, en azt sajnalom, hogy a Roland nem nagyon volt igazan innovativ (persze nem beszelek olyan ujitasokrol mint a D-Beam kontroller) ami az elmult evekben, a JV szeriara epitette az egesz mostani workstation/pcm hangszerparkot, illetve a JP8000 ami a virtual analog oldalt kepviselte.

En orulnek ha valami eget rengetovel tudnanak megorvendeztetni, es akkor azt Frankfurtban ki is tudom probalni :)

djuice 2011.04.06. 00:46:54

Igen, a JV-k idején kezdett belendülni a félvezetőipar és engedhették meg hogy egyre normálisabb mintákat csomagoljanak a cuccokba. Azonban a Fantom G-ig azóta folyamatosan csak a mintaméret pöffeszkedés volt és számháború, a lényeg hogy sample player eszközök mit sem változott. Illetve bocsánat, azért volt ott még a VK orgona modellezés meg a V-synth oldal is, de workstationökben talán a FantomX óta nem dobott nagyot a roli, csak a megszokott tucattermelést folytatta minden vonalon...
süti beállítások módosítása