Partravetett zongora

Címkék: japán keith emerson

2011.04.19. 00:01

    A Japánt sújtó földrengés, az azt követő szökőár, majd a nukleáris erőművi baleset komolyan megrázta a világot a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Mi magyarok még talán jobban át tudjuk érezni a bajt, hiszen láttuk, hogy a tavalyi vörösiszap katasztrófa, amely több nagyságrenddel kisebb volt, mégis micsoda iszonyatos károkat tudott okozni, és hogy rengeteg ember sorsa még a sokfelől érkező segítség ellenére sem terelődött normális kerékvágásba mostanáig sem. 
    Japán egyébként erős gazdaságára is érezhető hatással vannak a közelmúlt eseményei, és a romok eltakarításának, az újjáépítésnek a feladatai. Mivel a hangszeripar számos cége is kötődik valamilyen szállal Japánhoz, előfordulnak mostanában szállítási késések, logisztikai nehézségek. A japánok azonban igen szorgalmas nép, nagy energiákkal dolgoznak azon, hogy minél előbb ismét helyreálljanak a dolgok:
    A világ minden pontján megmozdultak az együttérző emberek, mindenki a maga módján próbál segíteni. Keith Emerson egy darabot írt a Felkelő Nap Országa címmel.  
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr992838437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása