Ma meglátogatta az üzletünket Kovács Zoltán (Werdy), a SIDrip Alliance zenekar billentyűse. Zolit kisgyerek kora óta ismerem. Annyit kell róla tudni, hogy az Őrségben lakik, számítógép programok írásával keresi a kenyerét, wizard kategóriás. Már gyerekkorában is megmutatkozott zenei tehetsége, engem pedig állandóan az Amiga dolgaival sokkolt. Most több jó hírt is hozott. Először is, felkerültek a Youtube-ra a tavaly szeptemberi budapesti koncertről készült videók. A korábbi anyagokhoz képest ismét sikerült javítani a kép és a hang minőségén is. Amúgy a koncerten a keverőnél nem kisebb személyiség sertepertélt, mint Silk! :) A SIDrip Alliance-ról már korábban szó esett a blogban itt és itt. A zenekar igen eredeti dizájnnal elkövetett weboldalán pedig megtalálhatók a hangfelvételek veszteségmenetes tömörített formában is.


     A másik jó hír, hogy a zenekart meghívták egy németországi fellépésre is. Április elején Saarbrückenben nyomják majd a talp alá valót az oldszkúl kompjútermjúzik kedvelőinek. Reméljük, majd ott is készülnek felvételek.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr974337772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biododírium 2012.04.21. 20:49:50

Belehallgattam pár nótába és szubjektív, de nekem nem tetszik. Ez a hangzás (hangszínek szintiből, meg összkép) számomra 2012ben erősen zavaró. Blöffnek jó.

Talán ezekkel a régi (legtöbbször halál buta) zenékkel nem is lehet mit kezdeni, érdemben újragondolni.

Ne vegyétek fikázásnak, hiszen nem személyekről és azok hangszeres tudásáról írok, csak leírtam a gondolataim, ha már ez egy blog.

Ha van rá kereslet, akkor hajrá. Sok sikert. Komolyan.
süti beállítások módosítása