The Strangest Shake

Címkék: george smoog

2010.02.18. 20:50

    Most pedig lazítsunk egy kicsit, és hallgassuk meg a George Smoog formáció egyik erősen slágergyanús dalát! A George Smoog tulajdonképpen két emberből áll: a Szkok Gyerekből (aki egyszerűbben Smog Mihály) és a Gyuri Fiúból. Velük még bizonyosan találkozunk a blogban. Annyit mindenesetre jó tudni, hogy a klipen látható ótvar, de hű milyen autentikusan szóló orgona tőlünk származik, ellentétben a betonkeverővel, mert az meg nem tőlünk való.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr621771592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smoog 2010.02.21. 21:14:42

Szia Tom!
Elöször is üdvözlöm a blogod,mer' kafa.Másrészt üdvözlöm a promónkat,mer' kafa.DE!
Kikérem magamnak!A fent említett Farfisa orgona nem egy ótvar!
1.A hangján kívül kiváló színösszeállításban készült(szürke fehér keyboard,zöld,narancs gombok...)
2.Mike Oldfield is használt ilyet.
3.Martin Gore is ilyenen játszik a Depeche Mode "It's no good" - című klipjében!!! www.youtube.com/watch?v=2WTobJNGP_0 (Valójában azt szoktuk mondani hogy úgy adtad el nekem, hogy ez pont az..:))
4.Miért nem tart a Syncopa betonkeverőt???

Figyelünk TOM!:)Stay tuned!
Smoog

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.02.21. 21:55:05

@smoog:
Jóvanna!
Az ember nem dicsekedhet annyira nyíltan, hogy ezt a referencia szintű orgonát erőltettük anno rátok! :) Elég lesz, ha kompenzációként a Wembley fellépéseteken vadászrepülők Syncopa zászlókat húznak át párszor az égen.

Ami a 4. kérdést illeti, már megfordult a fejünkben a betonkeverő forgalmazása. Betont ugyanis már kerestek nálunk telefonon. A Google kidobott bennünket a "mixer" szóra.

smoog 2010.02.22. 10:05:28

Olrájt!
A repülők elintézve, már csak a Wembley vár pontosításra.
A betonkeverő pedig ugyan egy, az építőiparban használatos eszköz, de most épp' azon kísérletezünk, hogy remixek készítésénél minél "analógabb" szerkezeteket használjunk.A botmixertől teljesen szétfolytak a wav-ok, de talán a betonkeverő segíthetne érdes remixek megvalósításában.
Szmúúg de Beton
süti beállítások módosítása