Zenei versenyek

Címkék: dalverseny zenei verseny sequel2

2010.03.23. 20:21

    Két érdekes zenei versenyről is szeretném tájékoztatni a játékos és alkotó kedvű zenész népeket. Az egyikről csak nemrég értesülhettünk, ellenben gyorsan le is jár a határidő, ezért kezdjük mindjárt vele!

    Az első versenyt az IMSTA írta ki. Aki nem ismerné, a rövidítés az "International Music Software Trade Associaton" nevű társaságot takarja. Mottójuk:

  

Vagyis arra ösztönöznek bennünket, hogy vegyük meg a szoftvert, amit használunk. Továbbá arra is buzdítanak, hogy a legális szoftverekkel készített slágergyanús szerzeményeinket küldjük be a versenyükre, és nyerjünk sok jó dolgot. A beküldött anyagokat egy érdekes szoftverrel minősítik "kúlság" szempontjából :)

   

Amint látható, az AKON'S HITLAB a sokak által vitatott DHS nevű rendszerrel fogja eldönteni, hogy melyek azok a számok, amelyeknek a legmagasabb a slágergyanússági indexe. A megmérettetés egy kis pénzbe is kerül, de azért sose lehet tudni... Lehet, hogy egy szerzeményeddel így robbansz be a zenei világ közepébe.

 

  A következő dalversenyt pedig valószínűleg az Egerszegen pár éve megrendezett, és általunk is támogatott "Itthoni dal" vetélkedőről koppintották az ausztrál rendezők :) A feladat ugyanaz itt is, mégpedig a kedvenc városodról kell egy dalt írni. A részletes kiírást a verseny honlapján találjátok meg. A feladathoz le lehet tölteni egy teljes funkcionalitású Sequel2 - t, mindenféle hasznos kiegészítőkkel együtt. A részvétel teljesen ingyenes, és komoly jutalmak vannak. Van egy olyan lehetőség is, hogy bármelyik dalhoz lehet készíteni egy videót, és ezzel is pénzt lehet nyerni. A verseny oldalán máris meghallgathatunk néhány beküldött dalt. Itt a határidő jóval lazább: 2010. szeptember 30. Szerintem a honlap még nem működik minden funkciójában, de biztosan be fognak indulni ezek is hamarosan.

   Sok sikert a résztvevőknek a versenyekhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr691863397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása