Hogy jön ide a majom?

2010.05.01. 12:41

    Az elmúlt napokban számos találgatás hallottam azt illetően, hogy mit keres a majom a Bitzenede fejlécében? Mindenféle hipotetikus sztorik elhangzottak. A dolog úgy működött, mint a Rorschach-ábra a pszichológiában, vagyis mindenki valami rá jellemzőt vizionált a képbe :)

  A valóság sokkal prózaibb. Lali barátomat, fő dizájnerünket kértem meg, hogy rittyentsen valami jó kis fejlécet a blogra. Lali, aki ízig - vérig művész ember, mostanában több száz tonnás gépmonstrumokról és hegy méretű meddőhányókról készített csinos kis promó videókat és albumokat. Kreatív énje így némileg háttérbe szorult. Most úgy érezte, hogy itt az idő, hogy szabadon komponáljon valamit, ami tükrözi a blog filozófiáját. Nos, ő így látja :) Természetesen én fel voltam háborodva, és azonnal el akartam távolíttatni a majmot, meg legalább az egyik repülőt. (Tiszta King Kong). Erre föl megjelent a blog oldalán még két db fül is. Tehát aki épp abban az időszakban látogatta a blogot, az nem rosszul látott, valóban volt egy ilyen verzió:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Annyit elértem, hogy a fülek lekerültek, (1024-es képernyőszélességnél amúgy is csonkoltan látszottak :) ), de a majom maradt.

     Így jártam :)

 

 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr311966383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pixlala 2010.05.02. 22:40:30

A tisztesség azt kívánja, hogy egy komment erejéig magyarázattal szolgáljak. A gorilla - ahogy elnézem - sarkalatos pont lett. A kép - nem kis öniróniával - az üzletbe tévedt, emberszeabású társaim értelmes tekinteteit juttatta eszembe. Természetesen, hogy senkit meg ne bántsak, bevállalom, hogy a képbe saját magamat is belegondoltam. :))
Cyrano szavaival élve: "Magamat kigúnyolom, ha kell, de ha más teszi, nem tűröm el!"

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.05.02. 22:57:24

@pixlala: Áááá...

Majmok még nem jöttek be hozzánk.
Bejöttek ellenben:
- szúnyogok
- legyek
- darazsak
- molylepkék
- denevérek (a riasztó persze bejelzett, én meg rohantam föl otthonról pizsamában)
- kutyák, úgy mint:
* Prophecy zenei érdeklődésű kutyukája
* Bugyor barátom huskyja, "aki" egyszer éjjel, a nagy meleg miatt lent nyitva hagyott ajtón nesztelenül feljött, és mögém lopakodott, amint a számítógépen dolgoztam. Az az érzésem támadt, hogy valaki néz. Két lépés távolságról figyelte a szoftver isntalláció lépéseit

Anyaaa · http://galeria.hu 2010.05.03. 13:13:03

@pixlala: Akkor én nyerem! :) Én is rögtön erre a kuncsaft-verzióra asszociáltam a majom láttán. :D (Talán szintén vállalkozó mivoltom miatt?)

A füleket viszont kérjük vissza! :DDD

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.05.03. 13:27:26

@Anyaaa:
Irgumburgum!

- A kuncsaftot szeretjük.
- A kuncsaft mindig aranyos és kedves.
- A kuncsaft megértő és empatikus, és ezzel minket is hasonló magatartásra ösztönöz.
- A kuncsaft szomjazik a segítő információra, hálás érte, és megfogadja.

- Ha nem minden esetben jön össze a fenti konstelláció, akkor se szólhatunk semmit, mert hogy fizet. Legalábbis jó esetben.
süti beállítások módosítása