Új SIDRIP Alliance klip

Címkék: sid sidrip alliance

2015.09.20. 22:18

A napokban jött ki a SIDRIP Alliance együttes legfrissebb klipje. A zenekarról már több alkalommal szó esett a Bitzenedében, mivel Kovács Zoltán billentyűs (Werdy) régi VIP haverunk, és így általában követni tudjuk a banda működését. Ismerőseim között vannak, akik szerint nem túl szerencsés dolog régi számítógépes játékok zenéit élő zenekari hangszerelésben újra előszedni, azonban tény, hogy ezek a zenék így szinte újra életre kelnek, más színeket, fényeket, hangulatokat kapnak. Ugyanakkor pedig egy-egy zenei fordulat vagy hangszerelési megoldás visszavisz bennünket a jó öreg prüntyögő SID chip világába, és megvan ennek a kettősségnek a sajátos hangulata. A SIDRP Alliance zenéjét egyre többen kedvelik, a zenekar igazi egyedi színfolt a magyar zenei palettán. 
A klipről Zoli elmondta, hogy nagyon rövid idő alatt, egyszerű eszközökkel minimál költségvetésből készült. Most jönne az a szöveg, hogy "ehhez képest...", de szerintem nem kell ez a fordulat, mert a klip nagyon ütős lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr637804764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása