Bikicsunáj

2010.05.06. 13:48

    Bocsássatok meg, igyekeztem nem belefolyni ebbe, de ez olyan szép!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr111978975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janca Ákos 2010.05.10. 17:21:03

:-) Már 280 ezren látták! (Illetve valószínűleg kevesebben, mert én is kétszer kattintottam. :-) ) Ez az eset is bizonyíték arra, hogy a sikerhez nem a ráköltött pénz mennyisége a legfontosabb, hanem az eredeti, jó ötlet.

Janca Ákos 2010.05.10. 17:23:05

+ Remélem felesleges is ideírnom, hogy persze mint produkció rettenetes! :-) Nyilván ez is az "annyira rossz, hogy az már jó" kategória.

pixlala 2010.05.10. 22:09:52

Könnyebb a blődséggel hírnevet kivívni, mint sok év vagy akát évtized szorgos munkájával. Így mossuk össze a valódi tehetséget és a középszerűséget. Mai világunk média berkei erről szólnak. Így, aki ügyes az nem is tűnik olyan nagyon annak. Mindenki csak röhögni akar! Ez a színvonal tükrözi a mai magyar közéletet is. - Tűkör eme gyöngyszem!

Nesztek itt a csont! ;-)

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.05.11. 00:11:02

@Janca Ákos:
Ma reggel a tévében beszámolt az elkövető arról, hogy mennyire sok stáb keresi fel. Igazi sztár lett. Jó úton van afelé, hogy besorolódjon a magyar "jajmonddmármitőlishíres" celebek vidám társaságába.

pixlala 2010.05.11. 22:08:51

Közhelyként szoktam szajkózni, hogy a legnagyobb hibás hazánk kultúrális, morális mélypontjának kialakulásában a rendszerváltás utáni média. Akik irányatják és vezetik, valójában középszerű vagy az alatti emberek. A saját izlésük szerint formálják és az eredmény is olyan. A nép azt eszi amit adnak neki. Csak rajtuk múlik mit tesznek elénk. A magaskultúrálól meg csak annyit tudnak, hogy valahol létezhet olyan is, de se nem értik, se nem művelik. Ebből kifolyólak sem befogadni, sem közvetíteni nem tudják azt. Ebben csak egy valami zavar, éspedig az, hogy az igazi értéket összemossák a baromsággal, igénytelenséggel!
Kiutat - mint sok más dologban - ebből sem látom.
Brrrrr...

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.05.11. 22:47:33

@pixlala:
Fura egy helyzet állt elő, az biztos.
Pont erről szól a Bitzenede.
Elsősorban a jó példákat akarom megmutatni, vagyis amiket én jónak érzek. A bikicsunájság meg a gagyibulvár hatalmas nézettséget hoz, ami kell a hirdetők miatt. Ez a gazdasági rész. Azonban van itt egy csomó tök jó folyamat, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni akkor sem, ha nem kíséri milliós nézősereg. Azért próbálok a közvetlen környezetünkből is kiváló produkciókat megmutatni, hogy látható legyen, van ilyen is. Nézd meg például az Őrségben a Virágzás Napjait vagy a Hétrétországot! Válogatott színvonalas programok és művészek. Úgy tűnik, hogy évről évre nő a látogatottság, ami ebben a válságos nyavalyában igen nagy szó. De az országban számos helyen vannak ilyen helyek és rendezvények, amik ellenpontot képeznek a baromságáradatnak. Csak értelemszerűen kevesebb propagandát kapnak.
Az Internet korában viszont aki keresi ezeket, meg is találja.
Amúgy én nem akarok ezekbe a dolgokba beleugatni, mert, hogy ismét Vonnegutot idézzem: "A kritikusok szerint az ember nem lehet komoly művész úgy, hogy közben műszaki képzettséggel is rendelkezik." :)
Szóval, mint a jó suszter, visszaballagok a kaptafához, és hallgatom, hogy a hozzáértők mit beszélnek :)
süti beállítások módosítása