Szegény iPad

Címkék: ipad

2010.05.06. 21:56

    Az volt a tervem, hogy ma arról morfondírozok a blogban, hogy a nem rég piacra került iPad mennyire lesz jó zenei célokra, azaz professzionális zenei alkalmazásokra. Nekem fenntartásaim vannak, de ha körülnézünk, pl. GG Midi Blogján, akkor nagy halom virtuális hangszert és egyéb okosságokat találunk máris, melyek dedikáltan iPad alkalmazások. De aztán elment az egésztől a kedvem, mert belebotlottam a következő videóba, amit KIFEJEZETTEN ERŐS IDEGZETŰEKNEK merek csak ajánlani. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr541980213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pixlala 2010.05.07. 21:47:16

Szerintem ez szörnyű. Sosem tartottam poénnak az értelmetlen pusztítást. Ennek e készüléknek az árából egy szegényebb afrikai faluban 1-2 hónapig nem lenne gond az élelmezés. Ez videó mintapéldánya az amúgy is elkorcsosult "civilizációnk" azon egyedének aki életében két fűszálat nem tett keresztbe, nemhogy valamit is alkotott volna. Szörnyű, ... szörnyű, ... nem győzőm hangsúlyozni.

stro-B · http://www.stro-b.com 2010.05.09. 11:28:37

Itt egy másik barom, ez anno az iPhone-t is ledarálta, most meg az iPad-et.

www.blendtec.com/willitblend/videos.aspx?type=unsafe&video=ipad

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.05.09. 12:11:31

@stroB:
Az külön megérne egy misét, hogy a Youtube-on miért van ennyi pszichiátriai eset. Mert vannak bőven :)

Janca Ákos 2010.05.10. 17:10:32

Sajnos, ilyen bolondok szabadon mászkálnak. Sőt. Néhány éve az OpenLabs be akarta mutatni, hogy a szintijei milyen tartósak, jól bírják akár a turnézással járó megpróbáltatásokat is, ezért egy különleges eseményt rendeztek, melyet kamerákkal is rögzítettek: a színpadon *felgyújtottak* egy Neko-t. A felvétel bejárta az internetet, jó nagy felháborodást keltve. A cég szerint jó reklám volt... Szerintem nem - ráadásul nem sokat árul el a Neko tartósságáról az, hogy hogyan ég. Sohasem értettem a színpadon hangszereket vagy más berendezéseket szándékosan tönkretevő "művészek" indítékát. Mindenképpen túlmegy egy határon, sőt, akár a primitív hatásvadász elemekkel olyasmit akar pótolni, amit intelligens eszközökkel nem tud kifejezni.
süti beállítások módosítása