Ritkán van az, hogy egy zenét két verzióban is tökéletesnek érzek. A "Most múlik pontosan" eredetileg a Quimby nótája, és üt is, ahogy, kell:

 

Tavaly augusztusban Őriszentpéteren ugyanezt a Csík zenekar előadásában hallottuk. Az időjárás a dalt idézte, mert "villámlott és mennydörgött". A zsúfolt és némileg ronggyá  ázott nézőtér tombolt ez után a szám után. A következő videó visszafogottabb, mint amit ott élőben láthattunk és hallhattunk, de azért jó. Néhányan kissé tudathasadásosnak élik meg azt az állapotot, mikor mindkét előadás ennyire tetszik nekik. Azt mondom, ez legyen a legnagyobb bajuk! Jó ez a dal, yeeeeeeeeaaaahh!

 

Apropó Őriszentpéter: lesz ám hamarosan ismét Virágzás Napjai. Aki korábban már volt ott, az úgyis megy, de szólok azoknak is, akik még nem vettek részt. Ami ott zajlik, megér egy külön bejegyzést is, visszatérek tehát később rá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr501985008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pixlala 2010.05.09. 21:11:41

Valóban nagyszerű. Tetszik.

Anyaaa · http://galeria.hu 2010.05.14. 12:15:02

Imádom ezt a számot. Bár hozzám a Quimby-verzió áll közelebb, azért a Csík zenekart is szeressük.
Ja, ebből a számból egyszer egy csaj is énekelt egy verziót valami tehetségkutató-műsorban (Megasztár?), csak nem jut eszembe a neve, és nekem az is nagyon bejött.

Egyébként a Quimby meg Kiss Tibor amúgy is ott van a topon! Elvont, őrült, gondolkodó, gondolkodtató és jó! :)
süti beállítások módosítása