Vuvuzela

2010.06.14. 21:18

    Jómagam nem vagyok nagy futball rajongó, és a mostani VB-ből is legfeljebb akkor látok pár epizódot, ha a távirányítót nyomkodva épp meccs jön be. Az idei VB egyik fő jellemzője, hogy akusztikusan sokkoló hatású. A kommentátorokat alig lehet hallani, a szokásos szurkolói kiabálást, buzdítást, éneklést, dobokat pedig én még nem is bírtam felfedezni a sok ezer vuvuzela zsongító hangjában.
Aki még nem ismerné ezt a hangszert, az az angol és a magyar nyelvű Wikipedián is talál érdekes cikket róla. Meg is lehet hallgatni, annak, akinek még nincs tele a hócipője vele. Az lenne a  kérésem a szinti gyártók felé, hogy ha lehetséges, akkor ennek a hangszernek a hangját ne akarják beletenni egyetlen új hangszerbe se! Akinek nagyon kell, az majd lemegy Dél-Afrikába, és bemintázza jól. Másrészt, ha ismertek olyan szintetizátort, ami ezt presetként tartalmazza, akkor legyetek szívesek kommentbe megírni!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr382081916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása