Van most ez az év végi AudioTechnica akciónk mikrofonokra meg fejhallgatókra. Gondoltam, írok pár szót, hogy miért szeretjük őket, miként és mire lehet okosan használni egyiket meg a másikat. Ezen elgondolásom a mostani időhiányos állapotomban terv szintjén megfeneklett, ellenben találtam egy kis riportot Harcsa Veronikával, aki mesél ezekről:

 

    Veronika a Bin Jip zenekarral a múlt héten járt Egerszegen, sajnos pont nem tudtam megnézni őket, pedig nagy kedvelője vagyok. Talán majd legközelebb sikerül. Addig is idebiggyesztek egy jó kis klipet tőle, hogy lássátok, ő meg a mikrofon mire mennek egymással: 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr632471274

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Harcsa Veronika 2011.06.30. 11:18:50

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Harcsa Veronika Születésnap: 1982. október 8. Foglalkozás: ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BonFire 2010.11.27. 00:19:27

Az Audio-Technica mikrofonjait szakmabeli barátom is dicsérte nem is olyan régen.

Mondjuk ez a zene tipikusan az a műfaj, amit fél perc után visítva kapcsolok ki; egyszerűen nem bírom megemészteni, bár azt el kell ismernem, hogy magas fokon űzik a tagok a zenélést, mindez olyan távol esik tőlem, amennyire csak lehetséges.

Furcsa, mert Jordan Rudess összes hülyeségét, a legdurvább disszonanciáit is imádom az első hangtól az utolsóig (egyik kedvenc szólóm tőle a Dream Theater Beyond This Life c. számában hangzik el, kvintes fanfárokkal és egyebekkel :)... szóval azt imádom, nem bírok betelni vele, míg ezt a jóval egyszerűbbet képtelen vagyok élvezni.

No, de hát nem vagyunk egyformák.

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.11.27. 23:52:50

@BonFire:
Nekem egyaránt bejön Jordan Rudess meg a Bin Jip is.
Viszont Harcsa Veronika sokkal jobban néz ki, mint J. R. ;)

BonFire 2010.11.28. 00:18:12

@MidiTom: Meg kell hajoljak az utolsó érved előtt, bár mint tudjuk, a szépség mulandó. Veronika korában még én is szép fiú voltam. Ma már inkább csak csinos vagyok. :D
süti beállítások módosítása