Böngészőben futó szintetizátor a Mérges Poliptól


Az új-zélandi AngryOctopus új játékszere nagy sebességgel terjed a neten. A program szerzőjét a KORG Monotribe ihlette, és mivel nem bírta kivárni, amíg megjelenik, csinált magának egy szoft verziót. Annyira szoft lett, hogy egy kattintás után betöltődik a böngészőnkbe, és ott Java felületen azonnal működik is. Nem kell tehát semmi csodát várni a kis virtuális kütyütől, de jópofa játékszer. A fejlesztő oldalán találunk még több hasonló bigyót is is. A "rendes", KORG által gyártott Monotribe-ra még várnunk kell egy kicsit, de az sokkal harapósabb dolgokra lesz képes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr622853670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

djuice 2011.04.26. 16:02:36

Na az ilyen "hangszereket" sose értettem! A csillagok háborújában mint lézerkard effektuson kívül vajon értelmes zene is előadható velük???
süti beállítások módosítása