Ma ismét szóba került az egyszervolt - holnemnincs tekergetős meeting, a Villany Weekend. 2002-ben rendeztük meg ezt a különféle villanyzenei stílusokat felvonultató kis fesztiválunkat Zalaegerszegen. Sokan számonkérik tőlünk azóta is, hogy miért nem lett a dolognak folytatása, de elhihetitek, hogy nem a mi eltökéltségünk hiányán akadt el a folyamat, meg persze nem is a potenciális résztvevők érdektelensége miatt. Egyszerűen azt mondhatjuk, hogy sorra olyan évek következtek, amikor a tőlünk megszokott rendezvények színvonalas megszervezésére a napi zúzda mellett már nem maradt energiánk. Pedig jók voltak ezek a különféle koncertek, kiállítások, workshopok. Nagyon sok ismeretség, kapcsolat alakult így ki. A mi ügyfélkörünk és baráti körünk nagyon heterogén, sokféle műfaj és korosztály tartozik bele, földrajzilag is szerteszét helyezkednek el az országban és a határokon túl. Számunkra a legérdekesebb az volt, amikor láttuk, hogy a meghívásunkra összesereglett népek milyen gyorsan egymásra találtak, számos zenész kapcsolat és barátság alakult ki ezeken a rendezvényeken. Elmondható ez a Villany Weekendre is, melynek archív oldala a Syncopa honlapon még fellelhető. A résztvevők közül sokakkal még ma is tartjuk a kapcsolatot személyesen, facebookon, vagy más internetes megoldáson keresztül.
    Ma például épp stro-B (Horváth Róbert) kérdezte meg, hogy nincs-e meg a Villany Weekendről készült kis összefoglaló, melyet akkoriban a VIVA+ sugárzott. Mondtam, hogy kizárt dolognak tartom, hogy meglegyen ez az anyag 9 év távlatából. Aztán délután valami ősi hangkártya drivert keresve túrtam szét a régi CD-ket, és nicsak, egyik dobozban megleltem a bedigitalizált anyagot! Nem tudom, kinek köszönhetem, de ha most olvassa, küldök neki egy kézszorítást így utólag is. A riport aztán átúszik egy Electric Connection klipbe, ami egy újabb csemege, ezért Szkok Pisti engedélyével benne hagytam. A videó minősége nagyon gyatra, de szerintem sokan örülni fognak ennek a kincsnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr953260688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prophecy · http://www.grapeski.com/ 2011.09.27. 18:40:24

Nézzenek oda, egy EGO kép, amikor Prophecy tekergeti a Prophecyt :)

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2011.09.27. 18:43:45

Yeeeeah, azok voltak a szép napok!
Janó, jól emlékszem, hogy valaki maszekban is videózott benneteket? Nincs az meg?

Prophecy · http://www.grapeski.com/ 2011.09.27. 21:26:10

Sajna nincs semmilyen video felvetel errol az idoszakrol, viszont ha jol emlekszem nekem megvan ez a video egy kicsit jobb minosegben. Mindjart elokotrom es feltolom jutubra, :)

Prophecy · http://www.grapeski.com/ 2011.09.27. 22:14:59

Nincs jobb minosegben a video sem ezt tudtam a legjobb minosegben feltolteni:
www.youtube.com/watch?v=099FP5ICNCk

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2011.09.27. 22:21:46

@Prophecy:
Köszi mindenesetre, hogy utánanéztél!

stro-B · http://www.stro-b.com 2011.09.28. 23:41:53

@Prophecy: ez szerintem ugyanaz a forrás, mert ugyanúgy nyúlik a szalag :)
süti beállítások módosítása