Roland_synth_legends.jpgMegjelent a Roland Jupiter-80 és Jupiter-50 szintikhez a Synth Legends hangszínkönyvtár. A klasszikus Roland analóg hangszerek hangszíneiből készített összeállítás sokak számára lehet vonzó csemege. Teljesen új Tone-okat, Live Set-eket és Arpeggio Pattern-eket találunk a kollekcióban, valamennyi az ismert ősök hangzását felidézve. Az első kötetben a következő modellek hangjait találhatjuk: Jupiter-8, SH-101, TB-303, Juno-60, Jupiter-6, Juno-106. D-50. Igaz ugyan, hogy a D-50 már LA szintézist használ és a digitális korszak szülötte, de keményen benne van ez a hangszer is a klasszikus vintage csapatban. A Synth Legends tök ingyen letölthető a Jupiter szintik oldaláról!
A mellékelt videó azért érdekes, mert összehasonlíthatjuk az eredeti és a modellezett hangzásokat. Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr124938178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása