Les Horribles Cernettes

2010.07.17. 12:19

    A svájci CERN a világ egyik legnagyobb kutatóintézete. Itt jött létre egykoron a World Wide Web, munkánk és szabadidőnk addiktív színhelye. Most pedig a nehéz részecskéket ütköztetik frankón az LHC-ban, remélve, hogy igazuk lesz a parázó népeknek, és akkora fekete lyukat sikerül alkotni, ami bezabál mindent :)

    Ahol ennyi tudós összegyűlik, ott statisztikailag bizonyítható módon zenekarokat is létre fognak hozni. A CERN brahi zenekara a Les Horribles Cernettes. Természetesen nehéz részecskékről, ezek ütközéséről, és más buli témákról szólnak a dalok. Van egy magyar nyelvű blog is, ahol többet olvashattok a zenekarról. Amúgy egyszer szeretnék magam is körülnézni a CERN-ben. Be lehet jelentkezni látogatóként. Gondolom, most is jó hűvös van a földalatti alagutakban. Itt pedig tombol a hőség. Hűsítőnek egy kis Les Horribles Cernettes :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr292157130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása