Csapjunk bele!

2010.02.02. 22:38

    Nos, amint az első bejegyzésből látható, már karácsony előtt kapirgáltam valamit annak érdekében, hogy a blog beinduljon, azonban az év végi zúzdában lélegzetvételnyi időm sem volt blogírással foglalkozni. Az új év pedig kiadós leltározással indult, és a cég évkezdős nyűgeivel kapcsolatos eszméletlen mennyiségű bürokrácia kötött le mindeddig.    Azonban azok az emberek, akik a blog írására biztattak, nem az ilyen siránkozásokra és mentegetőzésekre kíváncsiak, hanem a villanyzenével és a hangszerekkel kapcsolatos témákra. Igyekszem tehát minden nap azokról a dolgokról írni, amik engem, vagy kollégáimat foglalkoztatnak itt a cégnél, de a http://www.syncopa.hu - n nincs lehetőség a témáról beszélgetni. Roskadozó weboldalunkat amúgy is át fogjuk alakítani valami jóval interaktívabbra, de addig is itt szeretnék sok mindenről szót ejteni. A blog formailag is átalakul majd, egyelőre érjétek be ezzel. Néhány slágvort a következő napokra:

  • Jó - e nekünk a Windows 7 a zenei programjainkhoz?
  • Most ez jól szól, vagy nem? - Hitviták a hangzó anyag minőségének megítélésében
  • Kína termel, mi pedig megvesszük. Ez van a hangszergyártásban is. Meddig működik ez a rendszer?
  • Szerzői jogok - pro és kontra.
  • Merre tart a DJ technológia?
  • Új Line6 cuccok

    Nem ígérek sem sorrendet, sem azt, hogy pontosan ezek kerülnek majd terítékre, de majd szépen beindul a taliga, meglátjátok! Egyelőre ne várjatok tőlem hosszú esszéket, minden alkalommal röviden szeretnék írni a témáról. De ha úgy tűnik, hogy nagyobb az érdeklődés, akkor másik alkalommal is előszedhetjük ugyanazt. Természetesen várom a kommenteket, a bejegyzésekre adott reflexiókat. Minden értelmes véleménynek helyt adok, de ha nem a tárgyhoz tartozó baromságokat vagy trágárságokat írtok, azt kidobálom. Van a neten épp elég fröcsögő fórum, ezt nem ilyennek tervezem.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr291724162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása