A cím nem elírás. Egy olyan új hangolóról van szó, amellyel javíthatjuk gitárunk, basszusgitárunk hangolatát, ezáltal a közönség hangulatát. Na jó, nem kínozlak benneteket beteges nyelvi leleményekkel, nézzük inkább a lényeget:

    A TC Electronic megalkotta a PolyTune névre keresztelt új hangolót, mely forradalmian új megoldást, polifonikus hangolást alkalmaz. Első hallásra blődnek tűnik az ötlet, de nézzük csak, mit tud az új kütyü! Koncert közben ugye nincs sok idő a gitár hangolással bögyörészni, mert zordan néznek a zenésztársak, amikor a gitárosra kell várogatni. Persze, ha meg hamis a gitár, akkor az a baj, tehát a gitáros sohasem jöhet jól ki a szituból. A PolyTune-nal viszont tényleg baromi gyorsan be lehet hangolni. Bekötjük a gitárkábelbe. Mivel "true bypass"-os a kapcsolója, semmiféle minőségvesztésre nem kell számítanunk. Ha van egy kis szünet két szám között, azonnal hangoló módra váltunk, egyetlen mozdulattal  végigpengetjük a húrokat. A készülék jelzi, hogy melyik húr, vagy húrok hangolása ment el, elég tehát csak azokkal vacakolni. A nagy fényerejű ledek lehetővé teszik, hogy le se kelljen emiatt hajolni, mert jól látszik a húrok állapota álló helyzetből és külső fények mellett is. A cucc tehát egyszerű és nagyszerű, és az ára is rendben van, úgyhogy lesz nálunk is hamar. További magyar nyelvű infót itt találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr431858022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prophecy · http://www.grapeski.com/ 2010.03.23. 08:16:21

Elso hallasra nagyon hasznos kis cucc...
Tetszik. (ugy is h nem vagyok gitaros :) )

Anyaaa · http://galeria.hu 2010.03.23. 13:44:47

Ez igazán frankó. :) Már csak koncerteznem kéne... Ahhoz meg már csak egy banda kell... :D
süti beállítások módosítása