Áradás

Címkék: remix peter gabriel katie melua william orbit

2010.06.28. 23:59

    Az elmúlt hetek kiadós esőzése okán többek már a bárkaépítést fontolgatták. Nálunk a Zala most egészen zseniális módon elvezette a lehullott rengeteg csapadékot, de tudjuk, hogy sok helyen nagyon komoly károk keletkeztek, sokan maradtak fedél nélkül, és rengeteg érték ment veszendőbe. A jó az, hogy azért országos összefogás tudott kialakulni a károk enyhítésére, sőt amennyire tudom, a határokon kívüli magyarság is jelentős adományokat járult hozzá a bajbajutottak megsegítéséhez.

    Két kiváló kedvenc zenészem is énekel a nagy áradásról.
    Az első videó Peter Gabriel zseniális 2003-as milánói koncertjéről való. A címe Here Comes the Flood.


 

       A másik klip az Angliában élő grúz származású énekesnő, Katie Melua új albumáról való. Katie korábbi dalai varázslatosak, sokan várjuk a folytatást. A "The House" című lemez producere nem más, mint William Orbit, aki mögött azért nagyon húzós zenei múlt van. A közös munkáról itt van egy rövid cikk. A stílus valamelyest megváltozott, de nekem bejön ez is. Kukkantsátok meg a Flood című nóta klipjét! 

Ha körülnéztek egy kicsit a Youtube-on, akkor ennek a nótának több remixét is meg fogjátok találni. A hozzászólók szerint nem mindegyik telitalálat :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr292117439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása