Zongorautó

Címkék: audi autó zongora bösendorfer

2010.08.05. 17:00

    Tavaly volt 100 éves az Audi autógyár. Úgy gondolták, hogy ebből az alkalomból megajándékozzák magukat valami emlékezetes csecsebecsével. A gyár dizájn részlege felvette a kapcsolatot a Bösendorferrel, és a közös munka eredményeként elkészült az Audi koncepciózongora. Látszólag távol áll egymástól az autó és a zongora, azonban minden bizonnyal sokat segített a tervezőknek az a tény, hogy mindkét szerkezeten három pedál van. :) A projektről itt van egy jó kis videó: 

Szerintem persze meg is lehetne fordítani a koncepciót. Az Audi készíthetne Bösendorfer autót. A három pedál ugye adott. Az Audi számára készített zongorán ugyebár nincs kerék, bár a szokásos zongorákon szoktak lenni a lábak végén kerekek. Mármost, a koncepicióautón lehetne pár tisztességes kerék. Hogy ebben az esetben a három vagy a négy kerék lenne-e hűségesebb a tradíciókhoz, nem tudom. A kormányzást simán meg lehetne oldani a billentyűzettel. Amerre kopácsol az ember a billentyűzeten, arra kanyarodik az autó. Esetleg a legalsó és a legfelső billentyűvel lehetne kezelni az indexet. Aztán fel lehetne szerelni mindenféle extrákkal: ABS, kipörgésgátló, négykerék hajtás, (vagy három, ha annyi lesz neki), tolatóradar, GPS, 7.1-es hifi, plusz egy szekvencer, ami MP3-at is tud :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr142201543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása