A KIX megmaradásának elve

Címkék: kix

2010.08.31. 22:51

    Egyik volt főnököm szokta mondani, hogy ha egy probléma három nap alatt nem oldódik meg magától, akkor az nem is igazi probléma. Ez a bölcsesség valószínűleg igaz volt húsz évvel ezelőtt, azonban úgy tűnik, hogy mára megcsappant az igazságtartalma. Vagyis, ha egy ügyet ma nem intézek el, az tuti, hogy holnap durván szembe jön velem, és fokozottan belém köt. 
    Láthattátok, hogy az utóbbi időben megritkultak a Bitzenede blog bejegyzései. Ez azonban egyáltalán nem azt jelenti, hogy a fejemben ne lenne ezer aktuális téma, csak éppen időm nincs normálisan leírni őket, vagy összeszedni a hozzájuk való illusztrációkat. Amíg mi egy szusszanásra leálltunk a céggel, olyan mennyiségű intézni való, megrendelés, megválaszolásra váró e-mail, adminisztrációs feladat gyűlt össze, hogy csak lesünk ki a fejünkből.
    Szóval, mi tulajdonképpen a KIX (Kavarási Index) növekedése elől menekültünk egy kicsit el, de a KIX megmaradt, és cseppet sem oszlott el magától, amíg mi nem voltunk. Sőt, fokozódott. Ami lehet, hogy ellentmond az általános megmaradási elveknek, azonban most nem érek rá ezen agyalogni :)
    Mindig is irigyeltem azokat a blogokat, amiken látszik, hogy a szerzőik szépen, kipihenten, átgondoltan, választékosan fogalmazva írják le mondandójukat. Nos, a Bitzenede nem ezek közé tartozik. Rendszerint kutyafuttában készül minden, és örülök, ha a kifejezetten közérdekű, vagy nagyon aktuális dolgok időben kikerülnek. Szeretnék folytatni pár korábban elkezdett témát, és amint említettem, van egy pár izgalmas új dolog is a terveim között, de ezek többnyire terebélyesebb történetek, amiket darabokban fogok postolni.
    Stay tuned! :)
      
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr332263116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása