Ismét versenyt szervez a Softsynth.hu oldal! Ez alkalommal saját, elektronikus zenei eszközöket is bevető szerzeményeitekkel lehet pályázni. A részvétel feltételei itt találhatók meg részletesen leírva. A főnyeremény egy Wusikstation v6 szoftver, vagyis egy nagyon erős "rompler" progi, ami a v6 verzióig igen erősen kiforrotta magát, és mindez 15 GByte-nyi hangminta könyvtárral nyakon öntve. Hajrá tehát! A november 30-i határidő lehetővé teszi, hogy jól kidolgozott, komolyan megcsinált anyagokkal jelentkezzetek. Ez nem azt jelenti, hogy "á... akkor tökre ráérünk vele molyolni majd...", hanem, hogy tessék szépen máris nekiállni! :) Ahogy az oldalt nézem, érkeztek  is már be szerzemények.

     Nehogy menet közben még mi is felajánljunk nyereményként valamit...
Tudom is már mit: egy EarMaster 5 Essential-t ajánlunk fel, amit a szervezők saját megítélésük szerint adhatnak majd át valamelyik díjazottnak! Ez egy tök jó és szórakoztató hallásfejlesztő és szolfézsoktató program, amit minden zenész, vagy zene iránt érdeklődő ember eredménnyel használhat. (Magyarul is műxik.)
     Jó alkotó munkát és sikeres versenyzést kívánok hát mindenkinek!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr512370051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TaRsY 2010.10.16. 01:14:52

Köszönöm a felhívást, jelentkezni fogok :)

momoncs · http://www.bahnhofclub.com 2010.11.18. 20:06:12

Én pedig szóltam egy nagyon jó barátomnak, hátha ő is nevez! Köszi az információt! :)
süti beállítások módosítása