LHC @ home :)

Címkék: remix lhc zenei verseny

2012.01.02. 20:50

Ütköztessünk hadronokat otthon!


    Az Úr 2012-es esztendeje nem éppen finom fade-in effekttel úszott be a tizenkettedik ütem végén, hanem arcba kaptunk frankón minden jót, aztán egy darabig elhápoghatunk a hogyantovábbon. Sokat persze nem morfondírozhatunk, mert ha nem tekerjük a biciklit, akkor az szokás szerint megáll, és elborulunk. 
    Ennyi gazdaságpolitikai bevezető után csak azt szeretném mondani, hogy túléltük az év végi rohamot, és most már ezerrel az új évre koncentrálunk. Mint tudjuk, zenélni szükséges, és ezen a tényen a válság károgó vészmadarai sem változtathatnak. Amíg zenél az ember, legalább addig sem hülyeségeken túráztatja az agyát.
    Itt van mindjárt egy kreatív remix verseny. A blog olvasói talán emlékeznek rá, hogy egy korábbi bejegyzésben szóba hoztam a CERN-ben, pontosabban az LHC-ben összegyűlt zenész jellegű embereket. Mert miért pont ott ne lenne belőlük több, mint a kritikus tömeg. Most a SoftSynth.hu és az FLStudio.hu előszedték az egyik népszerű LHC rapet, és remixversenyt hirdetnek rá frankón. A verseny kiírást és a szükséges tudnivalókat itt találjátok meg.
    Mire végeztek, elégszer meg fogjátok hallgatni a szöveget ahhoz, hogy sikeres kísérleti fizikusokká váljatok!
    Jó munkát!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr93514860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

djuice 2012.01.03. 14:34:40

Mindig csodálom Tom a széles érdeklődési intervallumod hogy kissé tudományosan mondjam! :) Persze lehet erre zenei aspektusból is rátalálni random, de nagyon sok hír van itt amit nekem sose jutott volna eszembe pont olyan oldalakon kurkászni. (vagy csak jók a forrásaid)

Amúgy az LHC rappről a Kossuth rádióban én is hallottam anno, de zenei összértékére nézve (még ha csak reklám-brahi is, mint komoly műértékű alkotás) én az ilyesmiket kedvelem mostanság, csak hogy színesítsem a kínálatot: www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iWHvZOWAXNw

(Ps. látom a Syncopa ünnepi ruhába öltözött, azaz inkább csak új abrosz lett feltéve. Mikorra prognosztizáljátok a fullos tatarozást?)

SoftSynth.hu_Arpad · http://www.softsynth.hu 2012.01.08. 16:18:22

Az Flstudio.hu fórumán is meg van hirdetve a verseny, az érdeklődők ide benézhetnek: forum.flstudio.hu/tema-lhc-remixverseny
süti beállítások módosítása