Installálás multitaskingban

Címkék: pc e mu 1212m pcie

2010.02.09. 22:47

   A félreértések elkerülése végett rögtön az elején leszögezem, nem azt csinálom, hogy egyidejűleg nagy halom programot és drivert gyömöszölök egy számítógépre, hanem én működök "multitasking" módban. Vagyis 8 db számítógép között szaladgálok, mindegyikre rakom fel az operációs rendszert, a drivereket, kiegészítőket, miegymást. Kicsit összesűrűsödtek a számítógépes megrendelések. 10 db gépet kell sürgősen  készre konfigurálni. Ebből kettő már kész, 7 db eléggé előrehaladott állapotban, a nyolcadik még eléggé várakozó pályán van.

   Közben pedig igazából a 11. géppel foglalkoznék a legszívesebben, amelyik a zenei tesztgépem :)

    Ma ugyanis megérkezett a régvárt E-MU 1212m PCIe, a sokak által ismert és kedvelt 1212m PCI Express változata. Amint lesz egy lélegzetvételnyi időm, ki fogom próbálni XP és Windows 7 alatt. Kíváncsi vagyok, miként viselkedik a hagyományos verzióhoz képest. Az eredményekről természetesen be fogok számolni itt is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr511744273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása