Soldier Side

Címkék: kezdő zenekarok soldier side

2010.06.13. 21:20

    Tudjátok, az egy tök érdekes dolog, hogy járnak hozzánk egy csomóan az üzletbe, akikről tudjuk, hogy csapkolódnak valamiféle bandában, de nyilvánvaló módon nem mindig vagyunk tisztában azzal, hogy kik vannak együtt egy adott csapatban. Aztán nagy meglepetés, amikor egy fellépésen kiderül, hogy "ja, ti együtt vagytok ebben a zenekarban!". Így jártam tegnap is, amikor elnéztem egy kicsit a bagodi falunap esti rendezvényeire. A sztárvendég után és a bál előtt nagyrészt ismerős emberek nagyrészt ismerős (tőlünk vásárolt) hangszereket kezdtek pakolni a színpadon. Az eredeti műsorban nem szerepeltek. Mint kiderült, a zenekar neve Soldier Side. A 3 lány + 2 fiú a klasszikus 2 gitár, basszusgitár, dob szólóének felállásban nyomják. Nagyon fiatalok valamennyien, így, akárcsak amint múltkor a Téglagyári megálló kapcsán írtam, nézzétek el nekik a hibákat, hiszen nagyon kevés színpadi fellépés van még mögöttük. Ráadásul valami előkészítetlenség miatt a hangosítás sem jól jött össze, minden alkalmi megoldásokkal volt kirakva a rendszerre. De hát nem ez a lényeg, hanem az, hogy a lányok és a srácok teljesen meg tudták fogni a közönséget, és pár nótában megcsillantották, hogy ígéretes csapatról van szó. Magam nem videófelvételre készültem, a tömegben a fényképezőgéppel sétafikálva vettem fel az anyagot. Ezért például egyik-másik nótát nem sikerült egyben rögzítenem, mert meglöktek, vagy a hangfal előtt (még a többihez képest is ) rosszabb lett a hang. De mindentől függetlenül, érdemes odafigyelni a társaságra, mert ha ilyen lelkesedéssel folytatják tovább a próbákat, akkor még akármi is lehet belőlük. Ja, és külön kiemelném, hogy saját nótáik is vannak már, és egészen jók! Szóval hajrá!

    Ha a gépetek elég erős, nézzétek a videókat HD-ben! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr192079316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pixlala 2010.06.14. 09:26:41

Teljesen rendben van a dolog. Nagyon ügyesek. Az énekes csajszi hangja némely témában kifejezetten jól hangzik, gondolok pl.: az utolsó GNR számra. Ebből bármi lehet! Nekem szimpatikus az is, hogy mostanában egyre több csajszi tevékenykedik (hangszeresen) zenekarokban. Mindent összevetve, tartalmasabb egy ilyen zenekarban muzsikálni mint csinibabát játszani! Nekem szimpatikus az egész.

Prophecy · http://www.grapeski.com/ 2010.06.17. 11:09:33

Nagyon ugyes, tetszik hogy az enekes lanynak ilyen mely tonusa van. De ha kiengedi a hangjat az is nagyon ott van.

Es a dobos is nagyon ugyes.
Gratula a zenekarnak, ha van valami sajat szerzemeny azt is oszd meg velunk...

stro-B · http://www.stro-b.com 2010.06.17. 16:40:04

Óóóó máj gád!
MidiTom, össze kell hoznod az énekes lánnyal, kell, hogy csináljak vele valami közös dalt - bár a stílus amit én képviselek, nem feltétlenül jön be neki :D
Iszonyat tetszik a hangja!
No és amitől meg készen vagyok, az a női dobos és basszgitáros :)

Ügyesek a srácok is, ahogy írtad is a hangosítás olyan volt amilyen, kár h a gitárszóló alig hallatszott :(

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.06.18. 00:37:40

@stro-B:
Ma volt itt a csapat, pont csak Ivett nem :)
Ki tudja, lehet hogy érdekli a te zenei világod is. Beszélj vele!
süti beállítások módosítása