Az ínyenc

Címkék: zalaegerszeg george smoog szkok istván

2010.07.21. 10:33

    Tegnap sajtóvetítésre voltam hivatalos az egerszegi Ady moziba. Nagyon szerettem volna elmenni, de sajnos a délelőtti időpont és a még mindig magasan álló KIX index megakadályozott ebben. Amúgy nem jópofizós sznobéria vezérelt volna a film megsasolására, hanem egyrészt az, hogy békeidőben erősen érdekelnek a filmek meg a színház, másrészt pedig az a tény, hogy a rövidfilmet Szkok Pisti barátunk rendezte. Annyit már a vele készített interjúból is tudhattunk, hogy a film zenéje is a George Smoog-hoz kapcsolódik. Sőt, a film elején és végén egy pillanatra fel is tűnik két cool retro-huszár képében a zenekar.

    A film sztoriját nem akarom lelőni, a bemutatóról pedig többek között a Zalai Hírlapban olvashattok részletesebb cikket. Nézzétek meg a filmet! Akár FullHD-ben is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr692165563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.08.09. 16:32:36

Friss infó! Zalaegerszegi film(ek) a Magyar Televízióban!
Szerdán(aug.11.) 14.15-től az M2 Átjáró című műsorában bemutatják "Az ínyenc" című rövidfilmet.Ezen kívül stúdióbeszélgetést is láthattok két alkotóval, valamint részletet az "Éjszakai műszak" című rövidfilmből továbbá a "Híradó 04.11." című etűdöt is.
Az M2 online is nézhető.
Jó szórakozást!

MidiTom · http://bitzenede.blog.hu 2010.11.19. 19:54:06

A minap épp Szkok Pistiről és a George Smoog formációról beszélgettünk a zenésztársával, Bolla Gyurival, aki öreg KORG szintije kapcsán járt nálunk:
bitzenede.blog.hu/2010/11/06/a_vas_dicserete
Mondtam, hogy most csend van körülöttük. De kiderült, hogy ez csak látszólag, a külső szemlélő számára tűnik így, hiszen vannak érdekes tervek, meg közben szépen csendben Pisti filmje, az Ínyenc sorra kaszálja a díjakat és elismeréseket:
www.zalaihirlap.hu/filmkritika/20101116_jol_szerepelt_az_inyenc
süti beállítások módosítása