Color Arts

2010.11.03. 15:15

    Aki követi a blogot, az tudja, hogy a számos hazai fesztiválból mi azokat a kis költségvetésű, nem egyszer zsebből finanszírozott, vagy éppen  veszteséggel záró rendezvényeket propagáljuk, amelyek valamiféle értéket próbálnak átadni,  újszerű, érdekes művészi koncepciót kínálnak, közösségeket próbálnak teremteni vagy összetartani. Ilyen témákról beszélgettünk Sülyi Péterrel is egy korábbi alkalommal.
     Most is egy olyan rendezvényre hívom fel a figyelmeteket, ami szerintem érdekes lehet sokak számára. Zalagerszegen már néhány alkalommal sor került a Color Arts Fesztiválra, de velem együtt sokan mások is csak utólag értesültek a Color Kft. egykori lepusztult épületében tartott rendezvényről. Idén új helyszínen, az egykori HEMO-ban lesz a buli. Úgy látom, hogy ismét érdekes programok lesznek, érdemes lesz tehát csemegézni! Szóljatok a haveroknak, ismerősöknek is, mert ennek a fesztiválnak sincs monumentális sajtóreklámja. Ahogy Nadrai Róbert szervező mondta, "barkácsfesztivál". Ebben pont ez a pláne. Az ilyesmik engem mindig is sokkal jobban izgattak, mint a tízezres-százezres közönséget megmozgató, túldimenzionált gigakoncertek és celebfelvonulások. 
     A rendezvény honlapján tudtok tájékozódni a programokról.

     Kedvcsinálónak egy kis Bin-Jip Harcsa Veronikával: 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr972420176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása