Egerszegi barátaim csináltak egy klipet, és most az nekem tetszik. Nem is akarom túllihegni, inkább nézzetek meg! Azért a stáblistán fussunk gyorsan át, mindenkiről ejtsünk pár szót!
    A dal szerzője Z. Lukács Sándor, akinek nagyon jó dalszövegeit sokan ismerik, régi motoros a helyi zenei életben. A felvételen gitározik is. Az énekesnő Pál Krisztina, és rajtam kívül elég nagy számú ember nem érti, hogy ezzel a hanggal miért nem játsszák a felvételeit éjjel-nappal a rádiók, ugyanis baromi jó dalai vannak. Sanyi és Kriszti alkotják a Kriszti és a Magyarucca nevű formáció magvát. A klipben Markó Tomi basszusgitározik, aki megfordult már pár nagynevű bandában. A billentyűs Hóbor Lacival itt mint harmonikással találkozhatunk. Ne felejtsük ki Gedeon Attilát (Gida), aki a stúdiót biztosította, ő szintén az egerszegi zenei élet egyik két lábon járó fontos intézménye. Svertsits Tomi nevét pedig azért kell feltétlenül megemlítenünk, mert ő egy zseniális hangszerelő és hangmérnök, aki külön megér egy misét, ugyanis valódi csodákra képes. Nagyon szerény srác, de talán egy riportra egyszer rá tudom majd venni őt is.
     Mármost, ezek az emberek összejöttek, megkerestek még pár ismerőst (javarészt a stáb többi tagját is ismerem szegről-végről), aztán megcsinálták ezt a kis klipet lazán, kocsmásan, huszárosan. Nem tudom, hogy a rádiók, tévék nyomják-e ezt a számot, de a Facebookon nagyon népszerű lett, gyorsan terjed.
  

A bejegyzés trackback címe:

https://bitzenede.blog.hu/api/trackback/id/tr434221139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bettizeg 2012.02.29. 18:25:58

A felsoroláshoz én még hozzátenném Csondor Csaba Főhuszárt, szerintem az ő arca is ismerős lehet sokaknak. Egyébként imádom a klipet, imádom a zenét és Kriszti hangja valóban irigylésre méltó.
Csak így tovább, hajrá!! :-)

Laszló Sebestyén 2016.08.03. 12:04:48

Nagyon jó a zene és a dal szöveg, na meg Kriszta hangja, de jó lenne a gitár tab.-ot megkapni, hogy játszhassuk és terjeszthessük. Kiválló és időszerű a mondanivalója !!
süti beállítások módosítása